Dear Diary..

Friday, June 25, 2010

duLu 2 bUlAn, skaNg 2 hari.

skJaP sGt ms bLalu..**hum2**..duLu sibOk exciteD dgN jOK.."weyyy laGi 2 bulannn Kt nK grad!lagi 2 bUlaN pareNTs kt nk smpii..weeehe!~" tP skaNG nih..NK excited PoN da TaKde kederaT nk exciTed da.rS cam naK PenGsan ble Papa n MAma aRe So GOna arriVe leSs than 48 hOUrs! auuuuuwwwWw..isK tP dupdap dUp dap skit2.aPe reactioN deranG bLe tGK hosTel ni.oh! air PanaS da ade!! tadik aKU mndi mcM taK pnaH mandi sBUlan! exciteD giLE hOKay.gosOK sane GOsoK sini.gOsok gg pOn hULor muLot Bwh btg paip..pUnyela meManfaatkaN kedataNGan air PanaS tbabit..

oH babY bubu! sHe'll be free froM quaraNtinE thaNg tomOlo! and her PapA (err i meaN mY hafiz) gOna gO pick her Up.haha.nih Baru anaK kucinG.da mcm anK maNusie gamaKNye.tp akU sYG bUbu..sgt2.die chantik!aaa..thaNks sYG.waLOpon td kt aDe pdeBataN yg adiL dan saKsaMa psL print cert bUbu tu, tP awK sGt coMel.?hihi.m So LovinG yu.

uh, theSe 2-3 days haD BeeN my bUSIEST day ever! hOSteL feeS yg perlu ditoPap daN jugaK campur aduk dgN rUssian pUNye keje yg wadafaT pLus amik chOp sanE sini yg haPekejadahNye akU poN taK pahaM (oH mungkin drG nk tjK yg drg nih sYStemaTic and secUrity high tahaP gaban -> liKe Yeuw..!) pLus2 packiNG uP stUffS yg baNyaK mcm nK bniaGe bagai.pnat pnat *fUh fuh*

ok ah, esOK nk smBg vacuUm2 kmaS2 basOh2 ape2 yg paTot befOre the arrivaL of raJe daN permaiSuri ksaYaNgaN Beta!

chEEr.
.assaLaMualaikum.