Dear Diary..

Friday, January 8, 2010

PenGemis Tue.







tadi aKu g AsHaN Ct..sj Amek angin.beli BrG.Snow leBAt.aLhaMdulillaH.reZeki..aH, pakai jackeT taKde Hoody Plak.kne Jln LaJu2.TuroN bas..cpt2 aKU jalAn...tibE2 aKU TgK neneK tu.NEneK yg salU akU tgk meNGemis tpi JalaN tu.da bYk kali aKU jUmpe neneK ni.tP hari ni LAen.aKU sLOwkaN kaki akU yg tlebiH SpEEd.full taNk gitu. hUm..tk PnaH akU tersentaP tgk nenek tu hari ni.sBB akU taK pnaH pcaYe dGN sUme beGgars kaT dunie ni.hUm..takOt2 la..deranG miNtaK sdekaH sBB siNdiket.taMbaH pUlaK, lPas bg duit, depA dok waT CROSSED + pUlak.mmm..Makin DkaT nGn NeneK uh, makin slOw aKU jalan..sNow tUroN lbaT.topi YG die gUne utK ltaK duit pNoh NGn sNOw.wiNter coaT die YG da lusoH tU apeTah lagi.suMe putih.naMpaK sikit2 Jek kaLer iTaM coaT die.and tGn die tetaP doK mnadah..takde gLoves.sedih.SediH. maNe pegi familY die..?anak2 YG die da laHir?ke neneK nih taKde anaK..?or anaK2 die da tinGgaLkan die sbB die penGemis?ke..die keje part tYme je miNtaK sdekaH?ke die mMG penGemis Sjati..taH la..WALLAHUALLAM..tp kaLO die sdaRe sesaMe Islam aNd aKu mamPU utk tangGOng die, aKU amek die..hUm..mEbe jd maid akU..?at leAst die Dpt reZeki hasil titik PloH snirik..kan?takPon...kaLO aKu tkde umah snirik lagi..akU bley anTa die g umaH kbajikaN Mykt?bOle kn?deranG triMe kan?ke taK?tataU la pUlak.tadekla pUlak memBe2 akU keje kaT Umah KbajikaN.haih...cOmPlicated btol idOp ni..mS otw Balek..neneK uh da tkde..da baLek umak Kot..(ade UmaH ke die?)..or MEbe die lPak bwh2 meTrO..daMn, ksianNye..sjOk,tkde katiL..aPetaH lagi HeaTer.kaLO lapa?tgh2 mlM mUSti kdai da tutOP..duiT mUsti neneK uH ade.hasiL kUtip sdekaH waKtu siaNG..at LeAst ade duit.hUmm..tuH taK tolaK kne roMpak NGn mamaT maBok2 bwh metrO uh..tkPe nek..esok miNtaK lagi :) tKpela..kaLO Uh suMber rezeki Nenek..bUkan nenek mncuri kaN?org naK kasik....kalO aKU org kasik aKU amek.nak2 Org bagi sribaN..kO nak lpas?taK kan?HAHA..

humm....sMLm..kwn baek aKU tanaK ckP nGn aKu.laNGsoNG.ape salaH aKu..(akU wase aKU taw,tP aKU da mintaK maAf..nK jUpe face TO face taK smpT)mmm...da mcm adek Bradek.tp sbenanYe taK pon kn..?malU jek ko ni IZnee.akU taK pnaH Pon ade Adek badeK laen slaen aBg nGn adek akU..musti ko waSe nk ludah aKU kan skanG..?hum..sowi kalo aKU bkn kwN YG best :( hhHmm...stadi la..naSeb baek tinGgal lagi 6 Bulan.naK tinGgaLkan tMpt yg bYk bG memOri kaT aKu.memOri dGn KAWaN2 aku :(

chEErs..
.assalaMUalaikum.