Dear Diary..

Sunday, December 13, 2009

kErNa kU sYG kamU..?

uh..laMe giLe taK denGa lagu ni..(SmLm denGa kaT BLog si BuNtaL,sOWi curik lTak :P)plinG laSt skaLi denGa mase 2Nd Yr..Ms uh stadi saME2 nGaN z..kaK erina..humm..da Jd doKetO da kakaK aKu tu.uHh..da nk jd mOMmy pon!weewit!! hurmmm..windu Sume MemOry2 Lpas..skaNG da tahON 6.duLu tahOn 1.2..3...4..5..6...macaM br LPAs tarik Beg Besa2 Overweight siaP..bwK ricEcOOker..BeraS..samBaL ikaN bilis..(mAma mAsakKaN sBEloM btoLak g MOsKo.tHanKs mAma..kAkak da naK baLek nih:) Papa pUlaK siboK beli UH beli nih..tuKa Us doLLar..Baya oSteL..TeriMe kaSih..aBe..lagi ByK Nk cr pAsal ngN aKu..ahahahh..AkU taw sBB die TanaK tjK die sEdih akU nk pegi jaOh..hhehehe:P aM..haha..kakaK taU aM bMuraM dUrja ms kakaK nk dTG mosKo kan....SBB kakaK lagi besT dr aBe..!!haha..levYU bebybOy.haha.hihi..taPi walauPOn aBe sUKe kacaU aKU sMPi level aKU leH wAse naK amek pIsaU roDok prOt die..tP akU syG die..sYG sgT kot..!hihi....huM..BtOl la kaN..aPe2 jadi pON..org laSt YanG akaN ade nGn kt..mS kt da tkde org NK besaNdar..There They ARe.mY familY.mY sOUL..uH..dan aDe SoranG lagi yG da MnGgeleteK jiwe akU..hewaH menGgeleTeK yuu...hafiz..Too MucH thinGs we Did..aNd troUbles we oVercome.tOO mucH appreciaTioN i wanNa give.tOO maNy love fer yU as mY heart waNa bLow.i Love yOU sO much.sO sO much.

chEErs..
.assalaMUalaikum.